Morjensta!

Eräs unelmani on jo aikoja ollut, että pystytän ikioman blogin. Tällä sekunnilla teen sen joten aloitan tämän blogin! Hieman pitää kehaista ja todeta että tällä hetkellä tunnen olevani varsin todella tyytyväinen, koska vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen!

Haluan pitää blogini persoonallisena ja siksi haluan kirjoittaa tänne juuri niin, kuinka asioista ajattelen. Joskus teksti saattaa olla siis vähän kärkästä, ethän suutu tästä. Suora puhe on kuitenkin kaikista tehokkainta. Ja jos olet eri mieltä, sano ihmeessä mielipiteesi, niin saamme yhdessä paljon hyvää keskustelua aikaan! Näin kaikki hyötyvät blogistani mahdollisimman paljon ja myös teillä lukijoilla on mielenkiintoisempaa seurata sivuani. Toivottavasti tämä sopii kaikille.

Tällä sivulla meinaan käsitellä minulle henkilökohtaisesti, sekä meille kaikille merkitsevää aihetta: kodin turvallisuutta. Jotenkin tuntuu, että vaikka nykymaailmassa turvallisuus korostuu ja määräykset kiristyvät, perusasiat meinavat unohtua aina välillä. Koti on kuitenkin se paikka, mistä kaikki lähtee liikkeelle.

Tarkoitukseni olisi tehdä uusia kirjoituksia rennolla tahdilla. Henkilökohtaisesti minua pännii seuraamani blogit joita jatketaan erittäin epäsäännöllisesti. Tämän vuoksi meinaankin olla säännöllinen tämän henkilökohtaisen blogini kehittämisessä. Tosin olen vain ihminen joten toivon ettette ole erityisen kärsimättömiä, kun saatan silloin tällöin olla muistamatta tehdä uusia tekstejä.

Haluaisin, että haluat viettää aikaasi blogini parissa. Luodaan blogistani mukava kaikki yhdessä!

Ja jos nyt joku vielä miettii, kuinka aloittaa blogia, tässä aiheeseen liittyvä varsin pätevä vinkkivideo!